Over Veto

Veto is het onafhankelijk studentenblad van en voor de studenten van de KU Leuven en valt onder de Leuvense studentenkoepel LOKO. Veto verschijnt tijdens het academiejaar wekelijks op maandag op papier en op veto.be doorheen de week.

Alle studenten zijn welkom om hun journalistieke kwaliteiten (schrijven, filmen, fotograferen, tekenen, lay-outen, eindredacteren, etc.) bij Veto te ontwikkelen en verder aan te scherpen. Veto bestaat uit een grote groep van vrijwilligers, aangevoerd door een jaarlijks opnieuw verkozen redactie.

Veto bestaat sinds 1974 en kent een rijke geschiedenis. Deze site is opgericht door jaargang 42, oudere artikels vind je terug op old.veto.be

Schrijf je nu in

Schrijf je in voor de Veto nieuwsbrief

Colofon

Hoofdredacteur: Vinsent Nollet
Redactiesecretaris & V.U.: Daphne de Roo
Redactie: Anneka Robeyns (Beeld), Jan Costers (Cultuur), Daan Delespaul (Internationaal), Rani Goelen (Student), Vincent Cuypers (Opinie), Benno Debals (KU Leugen), Lien De Proost (Sociaal)

Veto is een uitgave van de Leuvense Overkoepelende Kringorganisatie. De standpunten verdedigd in Veto stemmen niet noodzakelijk overeen met de standpunten van LOKO.