Veto breidt uit

Vanaf nu liggen op 15 KU Leuvencampussen Veto's

07 March 2016
Auteur(s): Quinten Evens
Vanaf nu vind je Veto tweewekelijks op alle campussen van de KU Leuven. Iedereen is welkom om mee te schrijven, cartoons te tekenen, te fotograferen, video’s te maken of gewoon even langs te komen.

Veto is deze week geëvolueerd van een Leuvense studentenkrant naar een studentenkrant die over 15 KU Leuvencampussen verspreid zal worden. Tweewekelijks werken we aan een campuseditie. Daarin gaat extra aandacht naar die externe campussen.

Studenten van over heel Vlaanderen die willen meewerken aan Veto, zijn meer dan welkom! We zoeken altijd schrijvers, fotografen, filmers, cartoonisten, lay-outers...

Interesse? Mail even naar veto@veto.be, stuur een facebookberichtje via de pagina van Veto, of wip even binnen op onze redactie in 's Meiresstraat 5, Leuven.

Ontdek hier hoe we de verschillende externe campussen van de KU Leuven hebben belicht.

Campusnieuws kan je vinden via www.veto.be/campus/gent (voor bijvoorbeeld de campussen in Gent).